Ex-partner - goed contact in het belang van de kinderen

Kinderen lijden meer door de manier waaropouders scheiden, dan door de scheiding zelf. De rugzak van kinderen betrokken bij een heftige scheiding, wordt gevuld met verdriet met alle gevolgen van dien voor hun ontwikkeling. Zo hebben deze kinderen een grote kans op het ooit zelf scheiden. Van de 70.000 (thuiswonende) kinderen die jaarlijks betrokken raken bij een scheiding, ontwikkelt zelfs 30% emotionele of gedragsproblemen. Hechtingsproblematiek, loyaliteitsconflict, opzien tegen de wisseldagen.

Herkent u uw kind in de brief van de kinderen van Villa Pinedo, dan is nu het moment daar om in aktie te komen. In een vroeg stadium kan mediation het verschil maken. Waarborg een stabiele basis voor uw kind, door uw kind beide ouders te gunnen. Hierdoor levert u een geweldige en onbetaalbare bijdrage aan het geestelijk en lichamelijk welbevinden van uw kind. Door:

  • te investeren in 2 sessies om met uw ex-partner weer in gesprek te komen
  • het opruimen van de redenen van het tegen elkaar strijden en plaatsmaken voor de belangen van uw  kind(eren)\
  • leren samen te werken aan het samenwerken op de lijn ex-partners-ouders

Neem contact op

Skype of Facetime consult

Eenmalig of als onderdeel van een brede begeleiding. In overleg wordt tijdstip afgesproken en betaal je vooraf via een Tikkie bij een eenmalig consult.

Als het niet goed gaat, roep dan hulp in:

Contact opnemen

Marianne Smulders Mediation

T 023 544 04 80

Cliënten komen uit de regio’s: Alkmaar, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Kennemerland, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Amsterdam, IJburg, Almere, Het Gooi, Soest, Bollenstreek, Noordwijk en Leiden.

Neem contact op