Gezin - stress willen ontvluchten

Wij leven in een stressvolle tijd. Er moet veel, wij willen veel en er wordt veel van ons verwacht. Van partners, kinderen, familieleden, vrienden of van collega’s.

Overal waar te voor staat is niet goed. Dit leren wij al van jongs af aan. Maar toch, het gebeurt door de bekende waan de van dag.

Het is als jongleren, proberen om alles in de lucht te houden en niets uit de handen te laten vallen. Sterker nog het is vooral staande blijven. Kinderen resoneren erg op hun omgeving, en laten ouders nu de meeste signalen afgeven. Wij staan er niet bij stil, maar toch de onrust, de disbalans, de snelheid waarmee alles moet nemen zij over. Het is eén groot energie lek voor alle betrokkenen.

Het valt niet altijd mee om de juiste keuzes te maken en in balans te blijven. Levensvragen die u liever niet aan vrienden of aan therapeuten wilt stellen, passeren bij mij aan tafel de revue. Rust, regelmaat en energie is waar de meesten voor gaan, en met krachtige systemische adviezen en begeleiding is de sleutel voor iedereen binnen handbereik.

Neem contact op

Skype of Facetime consult

Eenmalig of als onderdeel van een brede begeleiding. In overleg wordt tijdstip afgesproken en betaal je vooraf via een Tikkie bij een eenmalig consult.

Contact opnemen

Marianne Smulders Mediation

T 023 544 04 80

Cliënten komen uit de regio’s: Alkmaar, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Kennemerland, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Amsterdam, IJburg, Almere, Het Gooi, Soest, Bollenstreek, Noordwijk en Leiden.

Neem contact op