Over Marianne

“Mijn meest favoriete plek, het Noorzeestrand vanaf de duinen. Met grote voorkeur als het rustig is en ik het zeewater het strand op hoor rollen, met het ruisende helmgras om mij heen. Een plek om tot rust te komen, om te mijmeren, om na te denken en om vrij te zijn. Alleen, maar zeker ook met Jeroen mijn man en onze – inmiddels – volwassenen kinderen met partner.”

De zee en het strand zijn voor veel mensen ook de link naar een gelukkig leven, of is het strand juist de plek waar emoties de vrije loop mogen hebben. Alleen huilend en afvragend hoe het verder moet, of samen pratend en de balans opmakend.

De fascinatie voor hoe mensen – extreem – wisselend omgaan met scheiding, conflict en/of tegenslag, leidde mij via de post-HBO opleiding tot het ‘zijn’ van MfN Registermediator® en MfN Familiemediator®.

Naast mijn praktijk Marianne Smulders Mediation, richtte ik de organisatie STIEFenCO® op met inmiddels 9 hele fijne collega’s en 31 locaties in Nederland. Wij richten ons voor 100% op alle aspecten van het samengestelde gezin vanuit de missie:

‘samengestelde gezinnen helpen blijvend het geluk te vinden in het leven dat hen samenbracht’

Mijn benadering is praktisch, oplossingsgericht, no nonsense en waar het kan met een gezonde dosis humor.

Daarnaast vind ik het belangrijk goed bereikbaar te zijn voor mijn cliënten, ook als zij ‘s avonds of in het weekend behoefte hebben aan een korte terugkoppeling of advies.

Neem contact op

Ervaringen

Contact opnemen

Marianne Smulders Mediation

T 023 544 04 80

Cliënten komen uit de regio’s: Alkmaar, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Kennemerland, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Amsterdam, IJburg, Almere, Het Gooi, Soest, Bollenstreek, Noordwijk en Leiden.

Neem contact op