Over Marianne

De Post-HBO opleiding leidde Marianne tot het zijn van MfN-registermediator® van de Mediationfederatie Nederland. Daarna volgde zij de specialisatieopleiding Familiemediator®. In 2016 heeft Marianne de organisatie STIEFenCO neergezet. Vanuit 21 lokaties in Nederland worden samengestelde gezinnen gecoacht en begeleid vanuit de missie:

  • wij helpen samengestelde gezinnen het geluk te vinden in het leven dat samengestelde gezinnen samenbracht;
  • zij oprecht kunnen zeggen: “hoera wij zijn een samengesteld gezin!”.

Haar benadering is praktisch, oplossingsgericht  en oog houdend voor de belangen van alle betrokkenen; no nonsense en waar kan met een gezonde dosis relativering.
Deuren met elkaar openen die leiden tot nieuwe inzichten.

Daarnaast vindt zij het belangrijk goed bereikbaar te zijn voor haar cliënten, ook als men ‘s avonds of in het weekend behoefte hebben aan een korte terugkoppeling of advies.

Voor een complete dienstverlening werkt Marianne samen met een team aan specialisten; advocaten, notarissen, fiscalisten en financial planners. Zo hebben haar cliënten één aanspreekpunt en weten zij zich geadviseerd door ter zake kundigen.

Neem contact op

Ervaringen

Contact opnemen

Marianne Smulders Mediation

T 023 544 04 80

Cliënten komen uit de regio’s: Alkmaar, Beverwijk, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Kennemerland, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Amsterdam, IJburg, Almere, Het Gooi, Soest, Bollenstreek, Noordwijk en Leiden.

Neem contact op