Leven in een rollercoaster

In een pretpark kan het een geweldige kick geven, maar langdurig plaatsnemen in een rollercoaster in je relatie is echt een heel ander verhaal. Het levert stress, gezondheidsproblemen en vaak slepende relatieproblemen op. Dit met alle gevolgen van dien voor alle betrokkenen. Natuurlijk biedt afleiding tijdelijk soelaas, maar op enig moment is de kracht van afleiding ook wel uitgewerkt.
Zodra je je herkent in deze situatie, is het noodzaak aan de noodrem te trekken en zo spoedig mogelijk uit jouw rollercoaster te stappen.

Dit vergt daadkracht en inspanning. Daadkracht om de stap te – durven – zetten en inzet om alle uitdagingen en valkuilen, aan de hand van inzichten en handvatten het hoofd te bieden.

Naast hét belangrijkste ingrediënt ‘communicatie’ – taal als transportmiddel – is het overzicht verkrijgen van alle uitdagingen en problemen essentieel om samen aan het werk te kunnen gaan. Oneerbiedig gezegd: “het afpellen van de situatie” om vanuit de kern met elkaar aan de slag te gaan!

Graag maak ik met jullie een vrijblijvende kennismaking om een analyse van jullie relatie te maken, en welke mogelijkheden er zijn om met elkaar jullie doelen te bereiken.

Wees van harte welkom!
Marianne

Maak afspraak