Rise and shine

Afgelopen vrijdag kopte ik met ‘rise and shine’. Mijn credo om het maximale uit de dag te halen en er een ‘ronmeldag’ van te maken.
Deze vrijdag was het maximaal ontspannen door te ordenen. Herken je dat gevoel dat je niets wilt doen, maar dat stemmetje in je hoofd …..

Er liggen nog zoveel zaken en taken op je te wachten. Het bizarre is dat je ze nog geeneens moet oppakken, het opschrijven en prioriteiten aanbrengen alleen al helpt enorm.
Overzicht en dus weten waar je aan toe bent, is één van de ingrediënten om tot rust te komen. Niet langer meer opgejaagd te worden door de waan van de dag. Dit is wat ik afgelopen vrijdag dan ook deed. Het zette mij aan om die dingen te doen die ik al lang uitstelde; het schuldgevoel bleek een groot energielek te zijn.
Tsja en toen volgende ‘vrijheid’ die vrijdagmiddag en waar kun je dat beter besteden dan op een terras! NB: niet werkend maar appende met vriendinnen 😉.