Ervaringen

Grenzen

Marianne leerde mij dat ik vaak (te zelfs) de redder ben in lastige situaties. Ik heb het inzicht gekregen dat dit voortkomt uit ruzies van vroeger bij ons thuis. Als ik maar zorg dat er vooral niets kan gebeuren dan voel ik mij fijner.

Uiteindelijk kwam ik mijzelf tegen door een fikse burn out. Ik heb geleerd vooral naar mijzelf te kijken. Wie ben ik en wat voel en wil ik. Het was best eng voor het eerst om grenzen aan te geven, maar het heeft mij zoveel verder gebracht. Super veel dank Marianne!

Herverbinden

Tijdens de consulten hebben wij leren communiceren op de juiste manier. Dit houdt voor ons in dat we nu weten hoe we een boodschap naar elkaar moeten overbrengen, zonder de ander het aanvallende gevoel te geven. Ook proberen we nu meer in oplossingen te denken. Het fijne is dat we nu beiden over ons gevoel praten, en niet één van ons.

Bedankt voor alle leermomenten voor ons samen (maar ook voor mij alleen)!

Uniek in steun en bereikbaarheid

Marianne heeft ons geholpen inzicht te krijgen in bestaande patronen en die aan de hand van geweldloze communicatie weten te doorbreken. Heel grappig om te zien dat je als volwassenen toch neigt te communiceren over één as in plaats van alle vijf.
Marianne is uniek in haar steun en bereikbaarheid.

Gevoelens en gedachtes

De gevoelens en gedachtes waar we mee worstelden, hebben door de helder uitleg van Marianne meer betekenis gekregen. Dit wetende met de adviezen en handvatten, is het makkelijker geworden om er over te praten.

Balans en energie

De balans en energie in onze relatie is weer terug. Het lukt ons in de drukte van alledag tijd voor elkaar te maken en leuke dingen te doen. We maken en plannen soms tijd voor een gesprek samen. Al met al denken we nog vaak terug aan de fijne en goede gesprekken die we bij jou gevoerd hebben en zijn we weer op de goede weg. Daar zijn we heel blij mee! Nogmaals erg bedankt voor de fijne begeleiding!

Relatietherapie

Toen ik brak tijdens de mediation ….. toen pas had Steven in de gaten wat het allemaal met mij deed. We hadden dit nooit samen bereikt. Heel veel dank.

Prettige luisteraar

Marianne is een prettige persoonlijkheid die echt de tijd voor je neemt en ook echt luistert. Wij hebben veel baat gehad bij haar mediation.

Qtime samen

Wist niet dat tijd inplannen met Simoon ons zoveel fijne momenten kon geven #yolo #nunogvolzientehouden en anders weten we je te vinden.

Op ons gemak

Wij hebben Marianne ervaren als een begripvolle en verstandige vrouw, aardige vrouw. Wij voelden ons op ons gemak en dat heeft ons toen en nu nog steeds goed gedaan.

Weekend hulp

Toen ik het in het weekend echt niet meer zag zitten, werd ik via de Whatsapp door Marianne geholpen. Grote klasse!

Wij roepen naar Marianne!

Marianne haar naam, boek én tools slingeren hier ​nog geregeld door ons huis. Tijdens gesprekken met vrienden over samengestelde gezinsproblematiek, roepen wij geregeld in koor: jullie moeten héél snel naar Marianne en naar Stief & Co!