Ervaringen

Mirella en Bas

De gevoelens en gedachtes waar we mee worstelden, hebben door de helder uitleg van Marianne meer betekenis gekregen. Dit wetende met de adviezen en handvatten, is het makkelijker geworden om er over te praten.

Anoniem

De balans en energie in onze relatie is weer terug. Het lukt ons in de drukte van alledag tijd voor elkaar te maken en leuke dingen te doen. We maken en plannen soms tijd voor een gesprek samen. Al met al denken we nog vaak terug aan de fijne en goede gesprekken die we bij jou gevoerd hebben en zijn we weer op de goede weg. Daar zijn we heel blij mee! Nogmaals erg bedankt voor de fijne begeleiding!

Pauline

Toen ik brak tijdens de mediation, toen pas had Steven in de gaten wat het allemaal met mij deed. We hadden dit nooit samen bereikt. Heel veel dank.

Anoniem

Marianne is een prettige persoonlijkheid die echt de tijd voor je neemt en ook echt luistert. Wij hebben veel baat gehad bij haar mediation.

David en Simone

Wist niet dat tijd inplannen met Simoon ons zoveel fijne momenten kon geven #yolo #nunogvolzientehouden en anders weten we je te vinden.

Frans

Wij hebben Marianne ervaren als een begripvolle en verstandige vrouw, aardige vrouw. Wij voelden ons op ons gemak en dat heeft ons toen en nu nog steeds goed gedaan.

Marcel

Toen ik het in het weekend echt niet meer zag zitten, werd ik via de Whatsapp door Marianne geholpen. Grote klasse!

Jan-Pieter en Danitsja van Wijngaarden

Marianne haar naam, boek én tools slingeren hier ​nog geregeld door ons huis. Tijdens gesprekken met vrienden over samengestelde gezinsproblematiek, roepen wij geregeld in koor: jullie moeten héél snel naar Marianne en naar Stief & Co!